הוראות הכנה
מרכיבים
חצי מלפפון,
עגבניה,
קוביות גבינה בולגרית,
2-3 חתיכות קטנות של גבינה צהובה,
שמן,
ביצה.
אופן ההכנה
מכינים סלט קטן מחצי המלפפון, העגבניה וקביות הגבינה הבולגרית (5-6 חתיכות). לאחר מכן, שוברים ביצה אחת לתוך קערית קטנה, ומערבבים היטב. עכשיו שמים שמן במחבט (בלי להדליקו כרגע זה חשוב!!!) ושופכים את החלמון והחלבון המעורבבים של הביצה למחבט. מנענעים את המחבט כך שהחלמון והחלבון יתפרסו על כל המחבט ורק עכשיו מדליקים את האש. כאשר הביצה מקבלת קצת צבע בהיר מפזרים את הסלט על הביצה ובמיוחד באמצע. מפזרים קמה חתיכות קטנות של גבינה צהובה (ממש קצת כדי לא לקלקל את הטעם). מומלץ לשפוך קצת קצת שמן זית על הסלט. אין צורך להפוך את הביצה, כיבן שהיא פרוסה דק מאוד על כל המחבט. להגיש כשהביצה מקבלת צבע קצת כהה, אבל ממש קצת. בתאבון.
מגיש:
מקור: המצאה משלי
שתף את המתכון