הוראות הכנה
מרכיבים
פטרוזיליה
גרדת 2 לימונים
3 שיני שום
מלח גס, פלפל
נתח בשר בקר טרי ויפה.
אופן ההכנה
חותכים היטב את הפטרוזיליה, מוסיפים גרדת לימונים.
מועכים את השום עם סכין, מקלפים וחותכים,
מוסיפים מלח גס לשום החתוך ומועכים את השום והמלח הגס ביחד,
המלח עוזר למעוך את השום, מוסיפים פלפל חריף ומועכים.
מוסיפים לפטרוזיליה וחותכים כל שוב.
מוסיפים מלח ופלפל.
שמן זית.
מערבבים.
יוצרים כיסים בבשר בהם מכניסים את התערובת.
כמו כן מורחים את הנתח בתערובת היטב.
סוגרים את הבשר (משחימים סביב במחבט עם שמן זית).
מכניסים לתנור שחומר ל- 300 מעלות בכדי להמשיך את סגירת הבשר.
ואז מורידים את החום ל- 230 מעלות למשך שעה עד שעה ו- 10 דק'.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון