חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחי אדמה ובצלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה / מאפה / פשטידה
עוגת תפוחי אדמה ובצלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה / מאפה / פשטידה
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה
בצל לבן או אדום
שמן שית
מלח ופלפל
חומץ בלסמי
אופן ההכנה
קולפים תפוחי אדמה
פורסים לעובי של חצי ס"מ
מבשלים בישול חלקי במים רותחים
מוסיפים מלח למים הרותחים
מבשלים את תפוחי האדמה רק 3-4 דק' בכדי שלא יהפכו לפירה
ומסננים את המים ומחזירים לסיר.
את הבצלים הלבנים, ניתן גם אדומים חותכים לחצי, קולפים ופורסים דק.
למחבת בחום בינוני מוסיפים שמן זית,
מוסיפים ענף תימין פורח,
מוסיפים את הבצל.
- תמיד הוסיפו קורט מלח כשאתם מטגנים בצל -
מוסיפים פלפל שחור
מנמיכים את האש
מטגנים את הבצל עד שמתרכך
מוסיפים 4 כפות של חומץ בלסמי לבצל
מוסיפים שני גושי חמאה.
מוסיפים שמן זית לפרוסות תפוחי האדמה כדי שיהיו מצופים בשמן זית.
מסדרים שכבה אחת של תפוחי אדמה בתחתית המחבת, ואז מוסיפים את תערובת הבצל מעל.
מוסיפים שכבה נוספת של תפוחי אדמה מעל שכבת הבצל.
שמים את המחבת בתנור למשך 45 דק' ב- 230 מעלות עד שהם זהובים ופריכים.
הופכים את המחבת לצלחת הגשה.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון