הוראות הכנה
מרכיבים
נודלס או אטריות או ספגטיני - 250 ג' מבושל
1 כוס בצל ירוק חתוך ליחידות של 2 ס"מ
1/2 כוס פלפל אדום חתוך ליחידות של 2 ס"מ
1/2 כוס פלפל צהוב חתוך ליחידות של 2 ס"מ
1 כוס נבטים
1 יח' תיבולית תאילנדי קנור
כף יין לבן
כף חמאת בוטנים תלמה
1/4 כוס שמן מזולה
1/2 כוס בוטנים קלופים
אופן ההכנה
1. לחמם היטב את שמן בתוך מחבת כבד או ווק.
2. להוסיף את הירקות ולהקפיץ כ- 2 דקות.
3. להוסיף את האיטריות, לפזר את התיבוליות, יין וחמאת בוטנים ולערבב עוד כ-2 דקות, להוציא לכלי הגשה, לפזר מעל את הבוטנים ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון