הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' חזה עוף חתוך לרצועות דקות
2 כפות שמן זית
1 סלסלה אפונה סינית מנוקה בקצוות.
1 בצל קטן קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל גרוס
2 כפות מיץ לימון
4 כפות כוסברה טריה קצוצה.
למשרה:
3 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
מלח, פלפל גרוס
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את רצועות העוף למשך שעתיים.
2. מחממים את שמן הזית במחבת רחבה או ווק. כשהשמן חם מכניסים פנימה את השום והבצל לטיגון מהיר תוך עירבוב כדקה. מוסיפים את העוף תוך עירבוב ומטגנים כדקה נוספת.
3. מוסיפים את האפונה ומתגנים עוד דקה תוך כדי עירבוב.
ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את מיץ הלימון והכוסברה מערבבים כמה שניות.
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון