הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר` חמאה בטמפ` החדר
250 גר` סוכר
375 גר` קמח
100 גר` אגוזי לוז טחונים
1 כפית סוכר וניל
אופן ההכנה
לתוך מערבל מזון שמים חמאה, סוכר ומקציפים עד לתפיחה והבהרה.
מוסיפים סוכר וניל וממשיכים בהקצפה. מכיוון שההקצפה ממושכת יש
לתת למעבד המזון לנוח מעט. כשהקרם חמאה תפוח מוסיף אגוזים, קמח
ומס` גרגירי מלח וממשיך לערבב את הכל ביחד עד לאחידות.
בעזרת כף הופכים את התערובת וממשיכים לעוד ערבוב קל. את התערובת
מעבירים לתוך שק זילוף.לתוך תבנית אפיה עם נייר אפיה יוצרים
עוגיות באמצעות המזלף ואופים בתנור בחום של 175 מעלות עד להזהבה ומגישים.
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון