הוראות הכנה
מרכיבים
עלי פילו
300 גר` בשר בקר אווזית טחון
חציל קלוי קלוף וקצוץ
2 ביצים
בצל קטן קצוץ
שמן סויה לטיגון
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שקיפות בשמן סויה. מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
כשהבשר קיבל צבע מוסיפים את החציל, ממליחים ומפלפלים. מבשלים עוד מספר דקות.
מורידים מן האש, מוסיפים את הביצים ומערבבים מיד היטב.
משמנים תבנית אפיה בשמן סויה, מניחים מעל 3 עלי פילו מקופלים לשניים כל אחד.
יוצקים מעל את תערובת הבשר וסוגרים שוב בשלושה עלי פילו מקופלים לשניים כל אחד.
טורפים חלמון ביצה עם מעט שמן סויה ומורחים מעל בעזרת מברשת.
לפני האפיה חותכים למנות אישיות ומכניסים לתנור.
אופים בתנור 20-25 דקות בחום של 180-200.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון