חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בקר אולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקר אולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל (קצוץ)
2 שיני שום
5-6 שאלוט (קצוץ)
1/3 כוס סויה
¼ כף פלפל לבן
1 קילו בשר בקר אוזית (חתוך לקוביות בגודל 1.5X1.5 ס"מ)
3 כפות שמן זית משובח
200 גר` סוכר חום
2 כוסות מים
1-2 פלפל ירוק חריף (חתוך לקוביות)
2 פלפל ירוק (חתוך לרצועות)
6 גזר (חתוכים לרצועות)
1 כוס אורז בסמטי
3 כוסות מיץ עגבניות
אופן ההכנה
קוצצים בצל ושאלוט
בתבנית: מוסיפים סויה
ופלפל לבן ומכינים מרינדה
משרים את קוביות הבשר במרינדה 30 דקות במקרר
חותכים פלפל חריף לקוביות
חותכים את הפלפל הירוק לרצועות
חותכים את הגזר לרצועות
מוציאים את הבשר מהמקרר
מסננים מהנוזלים ושומרים אותם בצד
מחממים שמן זית
מוסיפים סוכר
מערבבים היטב
מכניסים את הבשר ומטגנים מכל הצדדים
מוסיפים את המרינדה
מערבבים בעדינות
מוסיפים:
פלפל חריף
פלפל ירוק
גזר
ורסק עגבניות
מכסים
מבשלים 15-20 דקות
מוסיפים את:
האורז
והמים
ממשיכים לבשל כ- 10 דקות
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון