הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (100 גרם) סלמון מעושן פרוס דק מאוד
1 חבילה גבינה לבנה מוקצפת
2 ביצים קשות חתוכות לרבעים לאורך
1 חבילה עלי חסות שונות
5 פטריות שמפיניון גדולות פרוסות
12 עגבניות שרי חצויות
½ בצל סגול פרוס
1 בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
שמים בקערה את החסות, הבצל הסגול, הפטריות והעגבניות ומערבבים את הכל עם שמן הזית. מניחים את תכולת הקערה בצלחת הגשה גדולה ויפה ומניחים מעל בצורה מסודרת ויפה את הביצים הקשות. שמים את הגבינה במזלף של קצפת ומזליפים על הסלט בצורה מסודרת ויפה. חותכים את הסלמון לאורך של כל פרוסה ומגלגלים בצורת פרח. מסדרים יפה את פרחי הסלמון על הסלט. מפזרים את הבצל הירוק מעל הכל.
מגישים צונן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון