הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 תפו"א
בשר בקר
1-2 גביעים של שמנת חמוצה
3 ביצים
תבלינים
אופן ההכנה
יש להכין את מנת הבשר בסיגנון "גולש " - כל אחד על פי טעמו. יש להקפיד על קוביות קטנות ולא גדולות מדיי . לאחר שהבשר מוכן עם רוטב מתאים נתחיל להכין את הלביבה.
מגרדים את התפו"א מוסיפים 3 ביצים +תבלינים לפי הטעם . מחממים מעט שמן במחבת
מפזרים את רסק התפו"א על על המחבת . יש להקפיד להפוך בזמן כל צד צריך לקבל מראה "זהוב" .
לאחר סיום הטיגון - לשים את הלביבה הגדולה בצלחת מתאימה . לשים מעל את תערובת הגולש שלנו ולא לשכוח לפזר את השמנת . וזהו - בתאבון !!
מגיש:
מקור: פולין
שתף את המתכון