חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלאצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלאצק - מאכל שמקורו בפולין/ בולגריה בעיקר במחוז "קרקוב" - נחשב כמאכל ידוע ואהוב הנימצא בכל מסעדה איכותית . זוהי- לביבה ענקית שמעליה שמים מנת בשר (גולש) ומפזרים מרקם של שמנת מעל .
פלאצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלאצק - מאכל שמקורו בפולין/ בולגריה בעיקר במחוז "קרקוב" - נחשב כמאכל ידוע ואהוב הנימצא בכל מסעדה איכותית . זוהי- לביבה ענקית שמעליה שמים מנת בשר (גולש) ומפזרים מרקם של שמנת מעל .
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 תפו"א
בשר בקר
1-2 גביעים של שמנת חמוצה
3 ביצים
תבלינים
אופן ההכנה
יש להכין את מנת הבשר בסיגנון "גולש " - כל אחד על פי טעמו. יש להקפיד על קוביות קטנות ולא גדולות מדיי . לאחר שהבשר מוכן עם רוטב מתאים נתחיל להכין את הלביבה.
מגרדים את התפו"א מוסיפים 3 ביצים +תבלינים לפי הטעם . מחממים מעט שמן במחבת
מפזרים את רסק התפו"א על על המחבת . יש להקפיד להפוך בזמן כל צד צריך לקבל מראה "זהוב" .
לאחר סיום הטיגון - לשים את הלביבה הגדולה בצלחת מתאימה . לשים מעל את תערובת הגולש שלנו ולא לשכוח לפזר את השמנת . וזהו - בתאבון !!
מגיש: master_dio
מקור: פולין
שתף את המתכון