הוראות הכנה
מרכיבים
שקית שמנת מתוקה, רבע כוס גבינת פרמזן, 100 גרם חזה אווז
מלח ופלפל,
שני חלמונים.
אופן ההכנה
יש להכין בזמן בישול הפסטה ולעבוד בזריזות:
שופכים את שמנת המתוקה לסיר קטן, כשהיא מתחממת, מוסיפים בייקון או חזה אווז ופרמזן ומערבבים בנמרצות.
מקפידים לא להרתיח.
כשהפסטה מוכנה, מסננים אבל לא שוטפים במים.
יוצקים את הרוטב ממעל וגם שני חלמונים לא מבושלים. מערים בנמרצות.
אל דאגה, החלמונים מתבשלים מחום הפסטה, ומתקבל רוטב אלוהי וקטיפתי שצריך רק קצת פלפל שחור ממעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון