הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פילה דניס
2 בצלים סגולים (פרוס דק)
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות יין
2 כפות שמן זית
5 שיני שום
כפית חמאה
קורט מלח
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה
במחבת עם שמן זית מאדים על אש נמוכה את הבצל
והשום למשך 10 דקות. מוסיפים יין, חומץ בלסמי, מלח,
פלפל ומצמצמים במחבת פסים מטגנים את הדג קלות משני הצדדים.
לפני ההגשה מוסיפים חמאה לרוטב, יוצקים לצלחת ומניחים את הדג מעל .
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון