הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף
3 בצלים גדולים חתוכים לרבעים
5 ביצים קשות חצויות
3 תפוחי אדמה גדולים, מבושלים, קלופים וחצויים
2 כפות שמן לטיגון
שמן
מלח
אופן ההכנה
מטגנים את הכבד במחבת גדולה בצורה כזאת שלא יישאר דם בפנים.
על קרש חיתוך גדול מאד מניחים את הכבד, תפוחי האדמה, הבצלים והביצים ובעזרת קופיץ גדול קוצצים את החומרים. בין קיצוץ לקיצוץ מוסיפים שמן ומלח.
חוזרים על הפעולות עד אשר החומרים על קרש החיתוך הופכים למעין מחית אחידה.
מכניסים למקרר ללילה.
מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון