הוראות הכנה
מרכיבים
2 גביעי יוגורט
1 מלפפון (חתוך לריבועים
חומץ - לפי הטעם
2 כפות שמן זית
מלח
מעט סוכר
עלי נענע/שמיר קצוצים
מספר שיני שום מעוכים - לפי הטעם
לשיבוח הטעם - אגוזים קצוצים.
אופן ההכנה
טורפים במקצפת יד את היוגורט, השמן, החומץ, המלח והסוכר - לפי הטעם.
אם התערובת סמיכה מידיי, מוסיפים קצת מים.
מוסיפים את השום, המלפפונים הנענע/שמיר - מערבבים היטב ומקררים.
לפני ההגשה בוזקים אגוזים קצוצים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון