הוראות הכנה
מרכיבים
פילה דג אוקונוס
בצל סגול אחד
חומץ בלסמי
ירקות ננסיים (אספרגוס, שעועית ירוקה ושומר ננסי אפונה בתרמיל תפוחי אדמה קישואים וגזרים ננסיים).
אופן ההכנה
קוצצים לפרוסות בצל סגול
מכניסים לסיר קטן
מוסיפים חומץ בלסמי עד לכיסוי הבצל
חבל להשתמש בחומץ בלסמי מיושן.
מתבלים את נתח הדג במלח ופלפל ושמן זית.
מתבלים בשני הצדדים.
מניחים על מחבט בצד של הבשר כלפי מטה.
מטגנים כ- 3 דק', ואז מכניסים לתנור כאשר הצד של העור כלפי מטה.
מבשלים את הבצל בחומץ חצי שעה עד שיתרכך.
לאחר שמבושל מכניסים למיקסר.
מערבלים עד אשר מתקבל מרקם הדומה למוס.
מוסיפים לתערובת הבצל מלח ופלפל ושמן זית.
מכניסים את המוס לשקית אפיה, מזליפים את המוס על נתח הדג כאשר צד העור כלפי מטה.
מכניסים לתנור למשך 15 דק' ב- 180 מעלות.
מניחים את הירקות סביב הצלחת ואת נתח הדג במרכז.
מקשטים את הירקות החלוטים בעלי פטרוזיליה ושמן זית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון