הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה מקולפים
2 ביצים
2 כפות קמח
1 כף בצל מרוסק
300 גר` פטריות יער טריות שטופות
2 בצלים חתוכים דק
250 מ"ל שמנת
שמן לטיגון
מלח לתיבול
פלפל לתיבול
2 כפות שמיר מרוסק
אופן ההכנה
את תפוחי האדמה מרסקים על פומפייה דקה לתוך קערה מוסיפים בצל, ביצים,
קמח, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.יוצרים לביבות ומטגנים במחבת עם שמן
חם עד להזהבה משני הצדדים מספר דקות.להכנת הרוטב מטגנים את הבצלים בשמן חם
מספר דקות לשקיפות, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן כ- 5 דקות נוספות.
יוצקים את השמנת, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב לקשירה על אש נמוכה.
יוצקים את הרוטב מעל הלביבות, מקשטים בשמיר ומגישים.
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון