הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
2 כוסות שוקולית
2 כוסות קמח רגיל
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
1 כוס חלב
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
כוס מים רותחים (מוסיפים לאחר שמערבבים את כל החומרים).
לציפוי:
150 גר' שוקולד מריר (באיכות טובה)
1 שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לעוגה:
מערבבים את כל החומרים
מוסיפים את המים הרותחים
משמנים תבנית פיירקס בגודל 35 * 25.
מעבירים את התערובת לתבנית.
אופים למשך חצי שעה ב- 180 מעלות (לא ליבש).
לציפוי:
לבשל את השוקולד עם השמנת עד להמסה
לקרר את הציפוי ולהוסיף לעוגה החמה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון