חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 צלעות כבש
5 כפות שמן זית
בצל גדול פרוס
4 שיני שום שלמות
250 גר' עגבניות קלופות וקצוצות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל לפי הטעם
אפשר גם 1/4 כפית קינמון
כוס מים
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבט
מוסיפים את הצלעות וסוגרים עד להשחמה.
לאחר השחמה מסדרים בסיר כבד.
באותו מחבט מטגנים את הבצל עם שיני השום עד להזהבה
מוסיפים את העגבניות
מטבלים במלח ופלפל לפי הטעם
מוסיפים את הפטרוזיליה והקינמון
להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה
יוצקים את הרוטב מעל הצלעות
מבשלים על אש נמוכה למשך 3 שעות (ניתן להוסיף מים לפי הצורך).
מגיש: yafa
מקור:
שתף את המתכון