הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג שר טחון
3 עלי דפנה
בצל אחד חתוך לרבעים
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
כפית כמון
חצי כפית הל
2 כפיות חומץ
חצי כפית פלפל, מלח
חבילת עלי סיגרים
2 חלבונים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מכינים 3 כדורים גדולים מהבשר טחון , מוסיפים את עלי הדפנה והבצל ומבשלים בסיר עם מים כשעה.
מוציאים את כדורי הבשר ונותנים להם לעמוד בחוץ עד שהמים יצאו מהם לגמרי.
בשלב זה מוסיפים את הפטרוזיליה והתבלינים לבשר וטוחנים בעזרת בלנדר ידני עד קבלת תערובת אחידה.
למילוי:
חותכים את עלי הסיגר לחצי. על כל חצי עלה סיגר שמים מעט מתערובת הבשר ומקפלים.
מדביקים את קצה העלים בעזרת החלבון ומטגנים בשמן עמוק. כשהסיגר זהוב הוא מוכן.
מגיש:
מקור: עושים חיים וטעים
שתף את המתכון