הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה - בטמפרטורת חדר.
1 כוס סוכר
3 ביצים (חשוב שיהיו טריות!)
4 כפות קקאו גדושות
100 גרם קוקוס טחון
100 גרם שקדים קצוצים
4 מצות מפוררות לפירורים
אופן ההכנה
מפרידים חלמונים מן החלבונים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר - תערובת מס' 1.
טורפים את החלמונים עם המרגרינה תערובת מס' 2.
מוסיפים תערובת 1 ל-2 בעדינות.
מוסיפים חלק מהקוקוס הטחון (חלק משאירים לציפוי).
מוסיפים את השקדיטם ופירורי המצה.
יוצרים כדורים בידיים (רטובות מעט) מגלגלים בקוקוס הנותר ומניחים בגביעי נייר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון