חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קעריות פילו ממולאות בחזה עוף, חלב קוקוס, קארי וכוסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קעריות פילו ממולאות בחזה עוף, חלב קוקוס, קארי וכוסברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה דפי פילו
½ ק"ג חזה עוף קצוץ דק מאד
1 פחית קטנה חלב קוקוס
½ כוס כוסברה קצוצה
½ בצל גדול קצוץ דק
2 כפיות גדושות אבקת קארי
75 גרם חמאה מומסת
50 גרם חמאה
1 כפית שמן זית
1 כף יין לבן חצי יבש
אופן ההכנה
מחממים מחבת גדולה וממיסים בה את החמאה (50 גרם). מוסיפים את שמן הזית ומטגנים קלות את הבצלים עד שהופכים להיות שקופים. מוסיפים את חזה העוף ומגנים עד שהעוף הופך לבן מכל הכיוונים. מוסיפים את חלב הקוקוס, היין, הקארי והכוסברה ומקפיצים כשתי דקות נוספות.
חותכים את עלי הפילו לריבועים בגודל המתאים לשקעים בתבנית בעלת 12 שקעים, מעין "קעריות" קטנות. מורחים, בעזרת מברשת, את אותם השקעים במעט חמאה מומסת ומניחים עליהם ריבוע פילו אחד בכל שקע. מורחים כל עלה שהונח במעט חמאה מומסת ומניחים עוד ריבוע פילו וכך הלאה עד שנוצרת שכבה של ארבעה ריבועי פילו. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך כחמש דקות עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור. ממלאים כל קערית פילו בתערובת חזה העוף וחלב הקוקוס ומחזירים לתנור לחמש דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומשחררים בעדינות כל קערית מהתבנית.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון