הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם כבד
6 מצות
3 ביצים
1 בצל גדול
½ כוס שומן עוף
מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
להשרות את המצות. לסחוט היטב לאחר ההשרייה ולפורר.
לערבב 2 ביצים ומעט מלח ופלפל.
להוסיף שומן עוף.
לשמן תבנית אפיה ולרפד אותה במחצית תערובת המצות.
לטגן או לבשל את הכבד.
לטגן את הבצל בשומן העוף.
לטחון את הכבד עם הבצל. להוסיף 1 ביצה לתערובת זו
ולתבל במלח ופלפל.
לשפוך התערובת מעל המצות ולכסות במחצית השניה של המצות.
לצקת מעל המצות מומן עוף ביד נדיבה.
לאפות בחום למטה מבינוני כ- 45 דקות.
הערה: אפשר להחליף המצות בפירה תפוח אדמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון