חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת מצות בבשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת מצות בבשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 מצות
8 ביצים
¼ ק"ג בשר טחון
4-3 כפות פטרוסלנון קצוץ
½ כוס גרגרי צנובר
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם.
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר הטחון במחבת על אש קטנה במשך דקות אחדות
טורפים את הביצים יחד
מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עם הפטרוסלינון הקצוץ
מרטיבים את המצות
משמנים תבנית אפיה בהרבה שמן
מניחים שתי מצות זו על גבי זו בתחתית התבנית
מכסים את המצה העליונה בשכבת בשר וזרי עליה גרגרי צנובר
יוצקים מעט מבלילות הביצים
מכסים במצה וחוזרים שוב על התהליך.ממשיכים כך לסירוגין
השכבה העליונה גם היא של שתי מצות זו על גבי זו ועליהן גרגרי צנובר ושארית הביצים הטרופות.
מגיש: itayzoro
מקור:
שתף את המתכון