הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
1 כוס חלב
3 ביצים קשות
4 כפות מרגרינה
2 כפות קמח תפוח אדמה
1 גביע שמנת חמוצה
מלח, פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
מבשלים את תפוח האדמה בקליפתו, מקלפים ופורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
פורסים גם את הביצים הקשות
מכינים רוטב לבן מרגרינה, קמח תפוח אדמה, חלב. להוסיף לרוטב את השמנת.
לשמן תבנית אפיה ולסדר לפי הסדר הבא
שכבה תפוח אדמה, מעליה ביצים פרוסות
לתבל במלח ופלפל
להמשיך לערוך שכבות כאלו לסירוגין.
יוצקים מלמעלה את הרוטב.
אופים בתנור חם כ- 30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון