הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם מרגרינה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות
100 גרם שוקולד מריר, חתוך לקוביות
3 כפות סוכר גדושות
3 כפות קקאו גדושות
3 כפות מים
8 מצות
כוס יין אדום מתוק
חופן קוקוס
אופן ההכנה
מכניסים לסיר קטן את קוביות השוקולד, את הקקאו, את הסוכר ואת מים, מבשלים על אש קטנה ובוחשים לקבלת תערובת אחידה.
מורידים מהאש, מוסיפים את המרגרינה, ובוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים מעט, עד לקבלת מרקם שאינו נוזלי, אלא משחתי.
בינתיים יוצקים יין על כל מצה משני הצדדים, עד שהמצות נרטבות אך לא מתפוררות.
מורחים באמצעות מרית מתערובת השוקולד על צד אחד של כל מצה.
מניחים את המצות זו על גבי זו, כשהצד המרוח בשוקולד למעלה.
מפזרים קוקוס על המצה העליונה.
מכניסים למקרר ומגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון