חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד אווז על מצע בגט קלוי וריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כבד אווז על מצע בגט קלוי וריבת בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כבד אווז פרוס לפרוסות בעובי של 1 ס"מ עד 1.5 ס"מ
4 בצלים קצוצים
2 כפות סוכר חום
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה
2 לחמי בגט פרוסים בעובי של 1.5 ס"מ באלכסון
1 שן שום חצויה
מעט שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
במחבת גדולה ממיסים את החמאה. מוסיפים את הבצל והסוכר ומאדים עד שהבצל הופך חום וסמיך. יש צורך לטעום ולוודא כי רמת המתיקות סבירה. מצננים.
מורחים על כל פרוסת בגט מהשום ומברישים קלות כל צד במעט שמן זית. קולים בתנור להשחמת הבאגט משני הצדדים אך לא באופן מוגזם מכיוון שיהיה צורך להכניסו לתנור שוב מאוחר יותר.
על כל צד של פרוסת כבד זורים מעט מלח ומעט פלפל שחור גרוס טרי. מחממים מחבת גדולה ומנחים בה את פרוסות כבד האווז. מטגנים קלות כשתי דקות מכל צד ומוציאים החוצה.
מניחים על כל פרוסת בגט מעט מריבת הבצל ופרוסת כבד אחת. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות לכחמש דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון