חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי בצל לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי בצל לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית:
200 גר` מרגרינה מומסת
2 כוסות קמח מצות
1/2 כפית מלח
למילוי:
300 גר` מרגרינה
3 ביצים
1 ק``ג בצל פרוס לטבעות
מלח ופלפל
1 מיכל שמנת מתוקה (או צמחית).
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי התחתית עד לקבלת תערובת פירורית, (ניתן לטפטף מעט מים אם התערובת יבשה מידי).את התערובת לאחד ולהניח בתבנית פאי ולשטח בעזרת הידיים על התחתית והדפנות בצורה אחידה ככל האפשר.מטגנים את הבצלים במרגרינה עד שהם מקבלים גוון מוזהב ואז להסיר מהאש ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.לצקת על תחתית הפאי ולאפות בתנור שחומם מראש לחוםבינוני עד להזהבה וכאשר המילוי מתייצב.
מגיש: goddess
מקור:
שתף את המתכון