הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית:
200 גר` מרגרינה מומסת
2 כוסות קמח מצות
1/2 כפית מלח
למילוי:
300 גר` מרגרינה
3 ביצים
1 ק``ג בצל פרוס לטבעות
מלח ופלפל
1 מיכל שמנת מתוקה (או צמחית).
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי התחתית עד לקבלת תערובת פירורית, (ניתן לטפטף מעט מים אם התערובת יבשה מידי).את התערובת לאחד ולהניח בתבנית פאי ולשטח בעזרת הידיים על התחתית והדפנות בצורה אחידה ככל האפשר.מטגנים את הבצלים במרגרינה עד שהם מקבלים גוון מוזהב ואז להסיר מהאש ולהוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב.לצקת על תחתית הפאי ולאפות בתנור שחומם מראש לחוםבינוני עד להזהבה וכאשר המילוי מתייצב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון