חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מוסקה עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1.3 ק"ג בשר עגל טחון
½ כוס שמן חמניות
1בצל גדול קצוץ
3 עגבניות גדולות קוביות
½ פלפל אדום קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
1 גזר קצוץ
100 גר` קמח
3 ביצים
מלח לתיבול
פלפל שחור גרוס
פפריקה אדומה לתיבול
3 תפו``א בינוניים חתוכים לקוביות
חופן פטרוזיליה
צ`ובריצה לתיבול
מים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן חם . מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מוסיפים את הגזר ,הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים.
מוסיפים את הבשר הטחון, יוצקים מעט מים ומערבבים היטב לספיגת הרוטב.
מוסיפים תפוחי האדמה ויוצקים עוד ½ כוס מים. מערבבים היטב ומוסיפים את
העגבנייה והפטרוזיליה. בוזקים פפריקה וצ`ובריצה ומערבבים שוב.
להכנת הבשמל - טורפים את הביצים עם הקמח, ומוסיפים תוך כדי ½ כוס מים בהדרגה.
מעבירים את הבשר המטוגן לתבנית אפיה, יוצקים מעל את רוטב הבשמל
ואופים בתנור בחום גבוה כ- 20 דקות .
מגיש: mellow
מקור: טעמים
שתף את המתכון