הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג בקר טחון
פפריקה מתוקה לפי טעם
פלפל שחור
פפריקה חריפה
בצל קטן
4 עגבניות בינוניות
2 פלפלים ירוקים חריפים
קצת שמן סויה
אופן ההכנה
מרסקים את הבצל עם מעט מים, מניחים בקערה עם הבשר והתבלינים.
מערבבים הכל ויוצרים קציצות עגולות קטנות. מניחים בסיר עם שני הפלפלים
החריפים. קולפים את העגבניות ומרסקים. מערבבים עם מעט שמן, פפריקה
מתוקה וחריפה ושופכים בעדינות מעל הקציצות. נותנים רתיחה על אש גבוהה
ומנמיכים עם מכסה קצת פתוח. הקציצות מוכנות כאשר הרוטב מצתמצם מאוד.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון