הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה
3 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות
3-4 גזרים מקולפים
3-4 קישואים
כוס פטריות שמפיניון חתוכות.
רבע כוס רוטב סויה
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
שטוף וקלף את תפוחי האדמה, הבצל, הגזר והקישואים. חתוך לריבועים והכנס לקערה המתאימה למיקרו, יחד עם הפטריות.
הכנס את הסויה ואת התבלינים לקערה.
כסה את הקערה בניילון נצמד וחורר בו חורים במזלג.
הכנס את הקערה למיקרו והפעל על העוצמה החזקה ביותר למשך 20 דקות.
הוצר את הקערה, הסר את הניילון וערבב את הירקות שבקערה. טעם.
אם צריך, הוסף מלח.
כסה שוב את הקערה והכנס אותה לעוד 20 דקות למיקרו.
הוצא והגש חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון