הוראות הכנה
מרכיבים
2 מצות
2 ביצים
חמאה
שמן קנולה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לקערה, מפוררים באופן גס 2 מצות
סופכים מעט מים רותחים בכדי לרכך את המצות,
לאחר מכן, מנקזים את המים מהקערה.
מוסיפים 2 ביצים טרופות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים הכל.
במחבט שמים גוש חמאה ומוסיפים לזה שמן קנולה (מעלה את נקודת הרתיכה ושומר שהחמאה לא תישרף).
שופכים את התערובת כולה למחבט החמה, הופכים כאשר זהוב ופריך לצד השני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון