חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מצה בריי מהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהיר ושונה.
מצה בריי מהיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהיר ושונה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 מצות
2 ביצים
חמאה
שמן קנולה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לקערה, מפוררים באופן גס 2 מצות
סופכים מעט מים רותחים בכדי לרכך את המצות,
לאחר מכן, מנקזים את המים מהקערה.
מוסיפים 2 ביצים טרופות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים הכל.
במחבט שמים גוש חמאה ומוסיפים לזה שמן קנולה (מעלה את נקודת הרתיכה ושומר שהחמאה לא תישרף).
שופכים את התערובת כולה למחבט החמה, הופכים כאשר זהוב ופריך לצד השני.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון