הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בקר חתוך לחתיכות גסות
1 ק"ג תפו"א חתוכים לחתיכות גסות
שמן זית
1 עגבנייה בשלה מרוסקת
מלח
פלפל
1 מקל קינמון
2-3 נעצי ציפורן
1 ליטר מים
2-3 עלי דפנה
4 כפות רסק עגבניות מהול במים
אופן ההכנה
מניחים בשר בסיר עם שמן זית ומטגנים אותו עד להזהבה כ- 10 דקות
מוציאים את הבשר
באותו הסיר מטגנים בצל, עגבנייה, שום
כ- 1 דקות
מחזירים בשר לסיר
מתבלים במלח, קינמון, ציפורן, עלי דפנה, רסק עגבניות
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים
מבשלים על אש נמוכה ¾ שעה
מגיש:
מקור: טעמים
שתף את המתכון