הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף חתוך לרצועות
3 תפוחי אדמה
1 בצל חתוך קצוץ
2 שיני שום
1/2 כף רסק עגבניות
1 כפית פפריקה
קורט כורכום
פלפל ומרק עוף לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בצל ושום. כשמזהיב מוסיפים את הפפריקה+כורכום.
כשהתבלינים נספגים- מוסיפים את רצועות חזה העוף, מבשלים עד שחזה העוף מוכן.
מוסיפים מים, את התפוחי אדמה ומרק עוף. מוסיפים את המלח ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
לאחר שהתפוחי האדמה מתבשלים, מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד מספר דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון