הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים,
גבינה צהובה,
זיתים
גמבה,
אנשובי.
אופן ההכנה
פיצה מהירה עם זיתים
החומרים:
בצק עלים, גבינה צהובה, זיתים, גמבה, אנשובי.
אופן ההכנה:
מרדדים בצק עלים לעובי של 6-5 מ"מ, חותכים עיגולים בקוטר של 11-10 ס"מ או מרובעים. מסדרים בתבנית אפייה שטוחה – עושים כמה חתכים בבצק עם סכין חדה. אופים 12-10 דקות בתנור חם. מוציאים מן התנור. שמים על כל פיצה פרוסת גבינה, זיתים, גמבה, אנשובי, ומחזירים לתנור למשך 10 דקות, אך מנמיכים את החום. מגישים חם מאד עם יין יבש מקורר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון