הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 ביצים
2 עגבניות בינוניות בשלות פרוסות דק
3 כפות רסק עגבניות מקופסא
מעט בצל קצוץ דק מאוד
5 גבעולי פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 פלפל אדום יבש גדול או 1 קטן
1/2 לימון- מיץ
מלח
שמן
אופן ההכנה
לטגן קלות את הבצל להוסיף עגבניות ולרכך להוסיף רסק, פלפל חריף ולערבב
להוסיף פטרוזיליה, מלח ולערבב
לשבור ביצים לתוךהתערובת ולערבב , להוסיף את מיץ הלימון ולערבב עד שהתערובת תסמיך.
אפשר לאכול בצלחת או על פרוסות לחם שחור טרי או בגט טרי.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון