חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס בחמאה, שום, שמנת, שמן זית וריחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שרימפס בחמאה, שום, שמנת, שמן זית וריחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שרימפס נקיים
2 גבעולי ריחן קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
1 מיכל שמנת לבישול 38%
1 כפית זנגביל קצוץ
50 גרם חמאה
2 כפות שמן זית
מעט מלח
אופן ההכנה
מחממים מחבת ווק. כאשר המחבת חמה מוסיפים את השמן ומחצית מכמות החמאה. מוסיפים מיד לאחר שהחמאה נמסה את השום והזנגביל ומקפיצים כדקה. מוסיפים את השרימפס ומקפיצים כשתי דקות עד שהשרימפס מקבלים צבע ורוד. מוסיפים את השמנת, הריחן, החמאה שנותרה ומעט מלח לפי הטעם ומקפיצים כדקה עד שתי דקות נוספות.
מגישים חם. ניתן להגיש עם אורז או עם אטריות ביצים ולהפוך את המנה למנה עיקרית.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון