חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרחי בצק ממולאים בלבבות עוף, פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרחי בצק ממולאים בלבבות עוף, פטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח מלא
125 גרם מרגרינה לאפיה חתוכה לקוביות
2 כפות מים קרים
מעט מלח
1 ביצה
½ ק"ג לבבות עוף טריות ונקיות
1 בצל גדול פרוס דק
7 פטריות שמפיניון פרוסות
½ כפית כורכום
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית מלח
½ כפית אבקת קארי
½ כפית חאוויג'
½ כפית כמון
מעט שמן זית
אופן ההכנה
בקערה שמים את הקמח, המרגרינה, המים, מעט מלח והביצה ולשים לבצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה.
מחממים את השמן במחבת גדולה. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל ולאחר דקה של ערבוב מוסיפים את הפטריות. מטגנים במשך כשלוש דקות ומוסיפים את הלבבות. ממשיכים לטגן במשך כחמש דקות נוספות. מוסיפים את כל התבלינים ומערבבים. מטגנים כחמש דקות נוספות ומורידים מהאש.
מוציאים את הבצק מהמקרר וקורצים ממנו 12 כדורים קטנים. משטחים כל כדור ומסדרים אותו בתבנית מיוחדת עם 12 שקעים. כדור בצק משוטח לכל שקע כך שנוצר מעין פרח בצק בכל שקע. מנקבים כל פרח בצק במזלג על מנת שהבצק ישמור על צורתו בזמן האפייה. אופים במשך כעשר דקות.
לאחר עשר דקות מכניסים לתוך פרחי הבצק את תערובת הלבבות ומחזירים לתנור לכעשרים דקות נוספות.
מגישים חם. ניתן להכין רוטב שמנת ולמלא את הבצקיות בהם ולאפות ביחד עם הלבבות, בצורה כזאת המנה תצא פחות יבשה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון