הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
3 כפות סוכר
2 ביצים שלמות
1 שמנת חמוצה
2 כפות שמן
1 כפית תמצית וניל
50 גרם שוקולד מריר חתוך גס בסכין
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בלי השוקולד ואפשר אפילו לערבל במערבל אך לא יתר על המידה כי אז הן לא אווריריות.
להוסיף את השוקולד ולשמן קלות (ממש מעט) מחבת טפלון טובה.
לצקת עם מצקת של מרק ולטגן כמה דקות על אש בינונית ואח``כ להפוך בזהירות בעזרת מרית מצד אחד ומזלג מהצד השני.
לערבב כל פעם את העיסה לפני שיוצקים כדי שהשוקולד לא יישאר בתחתית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון