חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פטריות ובצל – גרסא 2 – ללא בצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פטריות ובצל – גרסא 2 – ללא בצק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים גדולים פרוסים
2 בצלים ירוקים קצוצים
200 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
100 גרם פטריות פורטבלו פרוסות
100 גרם פטריות יער פרוסות
3 כפות שמן לטיגון
100 גרם גבינה מותכת שמנה
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם גבינת ברי חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
100 גרם גבינה לבנה למריחה
1 מיכל שמנת מתוקה
4 ביצים
2 כפות קמח תופח
מלח ופלפל
¼ כפית אגוז מוסקט
2 כפות יין לבן יבש
אופן ההכנה
במחבת גדולה מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ולאחר טיגון קל עד שנהיה שקוף מוסיפים את הפטריות ומטגנים ביחד כחמש דקות. מוסיפים את השמנת המתוקה, היין, הגבינה המותכת, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט ומבשלים עד שהגבינה המותכת נמסה לגמרי וכמות הנוזלים הצטמצמה לכדי מחצית. מצננים.
בקערה גדולה מערבבים את כל הגבינות עם הביצים והקמח. מוסיפים את התערובת המבושלת ומערבבים היטב. משמנים קלות תבנית לאפיית פאי ושופכים את תכולת הקערה פנימה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה עד ארבעים דקות או עד שפשטידה משחימה יפה וקיסם שננעץ בתוכה יוצא בחזרה יבש.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון