חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוסו-בוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי גרסא מהירה לבישול הארוך שיוצאת לא פחות טובה.
אוסו-בוקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי גרסא מהירה לבישול הארוך שיוצאת לא פחות טובה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי אוסו בוקו עגל
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
½ בצל קצוץ
½ בצל פרוס
1 שן שום קצוצה
½ פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
½ כפית חאוויג'
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית מלח
½ כוס ציר עוף
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
במחבת גדולה מחממים את השמן. באשר השמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ. לאחר כחצי דקה מוסיפים את בשר העגל. מטגנים כדקה על צד אחד והופכים לצד השני. מוסיפים את הבצל הפרוס, השום, פלפל הצ'ילי, הפטריות ומפזרים מעל את כל התבלינים. מוסיפים את ציר העוף ומנמיכים את האש. לאחר כשלוש דקות מוסיפים את העגבנייה מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כעשרים וחמש דקות עד חצי שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון