הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי אוסו בוקו עגל
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
½ בצל קצוץ
½ בצל פרוס
1 שן שום קצוצה
½ פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק
½ כפית חאוויג'
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית מלח
½ כוס ציר עוף
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
במחבת גדולה מחממים את השמן. באשר השמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ. לאחר כחצי דקה מוסיפים את בשר העגל. מטגנים כדקה על צד אחד והופכים לצד השני. מוסיפים את הבצל הפרוס, השום, פלפל הצ'ילי, הפטריות ומפזרים מעל את כל התבלינים. מוסיפים את ציר העוף ומנמיכים את האש. לאחר כשלוש דקות מוסיפים את העגבנייה מלמעלה. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כעשרים וחמש דקות עד חצי שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון