הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 מרגרינה בטעם חמאה
1 כוס סוכר
6 ביצים
200 גרם פרג טחון וטרי
3 כפות קמח אוסם
3 תפוחים גרנד
הקרם:
100 גרם שוקולד מריר
4 כפות מים
1/4 חבילה מחמאה
1 כף קוניאק
אופן ההכנה
להקציף 6 חלבונים עם 1/2כוס סוכר, החלמונים עם יתר הסוכר ומחמאה להקציף ואחר התפוחים המגורדים במגרדת ,קמח,
והפרג,לערבב היטבולבסוף להכניס החלבונים המוקצפים היטב.
לאפות 3/4 שעה בחום בינוני180 בתבנית עגולה מספר 26.
הקרם:
להמיס הכל בסיר כפול מעל מים
לשפוך מעל העוגה
בהצלחה
מגיש:
מקור: אמא טובה
שתף את המתכון