הוראות הכנה
מרכיבים
מלח, פלפל, מרק עוף, קארי.
חצי קילו בשר טחון (אפשר להוסיף קצת שומן כבש).
רבע חבילת פטרוזיליה.
בצל.
10 שיני שום.
500 גרם בורגול דק(חבילה).
קמח.
אופן ההכנה
בצק:
משרים את הבורגול שעתיים במים. לאחר מכן מסננים היטב.
שמים את הבורגול בקערה, לה מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל וכף מרק עוף.
מוסיפים כ-2 כוסות קמח ולשים.
אם העיסה לא מספיק בצקית צריך להוסיף עוד קמח.
עושים כדורים דיי גדולים מהבצק ומשאירים בצד.
מילוי:
חותכים בצל דק מאד ומטגנים.
מוסיפים 10 ראשי שום כתוש , מטגנים מעט ומוסיפים מלח+פלפל.
מוסיפים את הבשר.
מוסיפים מלח, פלפל וקארי
מחכים כמה דקות ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
טועמים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מחכים שיתקרר.
השילוב:
לוקחים את הבצק ובעזרת הבוהן יוצרים מן כדור חלול (השאיפה שהדפנות יהיו דיי דקים).
ממלאים את החלל בבשר וסוגרים.
מטגנים בשמן עמוק ובתיאבון.
מגיש:
מקור: שחר
שתף את המתכון