חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מלח, פלפל, מרק עוף, קארי.
חצי קילו בשר טחון (אפשר להוסיף קצת שומן כבש).
רבע חבילת פטרוזיליה.
בצל.
10 שיני שום.
500 גרם בורגול דק(חבילה).
קמח.
אופן ההכנה
בצק:
משרים את הבורגול שעתיים במים. לאחר מכן מסננים היטב.
שמים את הבורגול בקערה, לה מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל וכף מרק עוף.
מוסיפים כ-2 כוסות קמח ולשים.
אם העיסה לא מספיק בצקית צריך להוסיף עוד קמח.
עושים כדורים דיי גדולים מהבצק ומשאירים בצד.
מילוי:
חותכים בצל דק מאד ומטגנים.
מוסיפים 10 ראשי שום כתוש , מטגנים מעט ומוסיפים מלח+פלפל.
מוסיפים את הבשר.
מוסיפים מלח, פלפל וקארי
מחכים כמה דקות ומוסיפים פטרוזיליה קצוצה.
טועמים ומוסיפים תבלינים לפי הטעם.
מחכים שיתקרר.
השילוב:
לוקחים את הבצק ובעזרת הבוהן יוצרים מן כדור חלול (השאיפה שהדפנות יהיו דיי דקים).
ממלאים את החלל בבשר וסוגרים.
מטגנים בשמן עמוק ובתיאבון.
מגיש: lior
מקור: שחר
שתף את המתכון