חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב טיריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ברוטב טיריאקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 כרעיים של עוף
למשרה:
1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
כף אבקת מרק קנור
כף אבקת מרק צלי קנור
פלפל שחור לפי הטעם
1/3 כוס רוטב טיריאקי עם שומשום (ניתן של Mikee - ניתן להשיג בטיב טעם).
עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
1. לערבב את כל מרכיבי המשרה
2. להכניס את העוף ולהשרות למשך מספר שעות עד לילה
3. לסדר בתבנית פיירקס או חד פעמית ולכסות בנייר אלומיניום
4. לאפות למשך שעה בטמפ' של 200 מעלות.
5. להסיר את נייר האלומיניום ולאפות עד להשחמה (כחצי שעה).
6. להוציא מן התנור ולפזר את העירית ולהגיש.
מגיש: yafa
מקור: עצמי
שתף את המתכון