חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מ'תבג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל עירקי זה היה נהוג להכין בעיקר עם דגים ושאר שאריות אוכל שנשאר בבית. זהו שדרוג המנה. מתחת לשכבת האורז יש שכבות תפוחי אדמה עוף או בשר ובצל מטוגן.
מ'תבג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל עירקי זה היה נהוג להכין בעיקר עם דגים ושאר שאריות אוכל שנשאר בבית. זהו שדרוג המנה. מתחת לשכבת האורז יש שכבות תפוחי אדמה עוף או בשר ובצל מטוגן.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקיים עוף מבושלים ןמפורקים מהעצם חתוכות גס
4 תפוחי אדמה בינוניים חצויים ופרוסים בינוני
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
2 כוסות אורז מבושל
1 כפית כורכום
1 כפית מחוקה מלח
מעט פפריקה אדומה
4 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל. כאשר הבצל נהיה שקוף מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים קלות עד להתרככות. מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הכורכום והמלח ומערבבים. מוסיפים את האורז מלמעלה כך שיכסה את הכל, מנמיכים את האש, מפזרים פפריקה מלמעלה ומכסים את המחבת. מבשלים כך על אש קטנה כחצי שעה עד ארבעים דקות.
להגשה: הופכים את המחבת על צלחת הגשה גדולה ומקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון