הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקיים עוף מבושלים ןמפורקים מהעצם חתוכות גס
4 תפוחי אדמה בינוניים חצויים ופרוסים בינוני
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
2 כוסות אורז מבושל
1 כפית כורכום
1 כפית מחוקה מלח
מעט פפריקה אדומה
4 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל. כאשר הבצל נהיה שקוף מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים קלות עד להתרככות. מוסיפים את העוף ומערבבים. מוסיפים את הכורכום והמלח ומערבבים. מוסיפים את האורז מלמעלה כך שיכסה את הכל, מנמיכים את האש, מפזרים פפריקה מלמעלה ומכסים את המחבת. מבשלים כך על אש קטנה כחצי שעה עד ארבעים דקות.
להגשה: הופכים את המחבת על צלחת הגשה גדולה ומקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון