הוראות הכנה
מרכיבים
כבש בתנור
כתף כבש משוחרר מהעצם וקשור
4 גבעולי כרישה חתוכים גס
4 גזרים חתוכים גס
סלסלת פטריות
3-5 שיני שום כתושות
קופ' עגבניות חתוכות עם המיץ
כוס ורמוט
½ ק"ג תפו"א זעירים אופציה
אופן ההכנה
1. מסדרים בתבנית את הכרישה, גזר ופטריות. מתבלים את נתח הבשר
והירקות במלח, פלפל ושום. מניחים את הכבש על מצע הירקות.
2. מחממים את התנור ל- 180 מעלות
3. יוצקים על התבנית את העגבניות והורמוט מכסים ברדיד אלומניום
ואופים כ-חצי שעה.
4. מסירים את האלומיניום , מוסיפים את תפוחי האדמה ואופים עוד שעה
ללא כיסוי.
מגיש:
מקור: ספרות
שתף את המתכון