הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
6 חלמונים
2 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 קליפת לימון
קורט מלח
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 שמנת מתוקה
½ קופסת מישמש
דובדבנים מסוכרים
50 גרם אגוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קבלת קצף קשה.
2, לבחוש את החלמונים, שמן, מיץ לימון, תמצית וניל קליפת לימון וקורט מלח.
3. לערבב את הקמח עם אבקת האפיה.
4. להוסיף את הקמח עם אבקת האפיה אל הבלילה (2)
5, להוסיף לבצק את קצף הביצים הקשה בצורת עיטוף לא לשבור את קושיות החלבונים.
לאפות בחום בינוני כ 60 50 דקות.
לקרר את העוגה, להוציא את פנים העוגה ( לצייר עגול קטן יותר מהעוגה ולחתוך אותו אבל לא עד לתחתית תיווצר צורה של כוס קערה).
את פנים העוגה שמוציאים לפורר ולהוסיף מעט מיץ מישמש ולהוסיף לאט חתיכות מישמש ודובדבנים ( או כל פרי אהוב אחר)
להקציף את השמנת ולשים על העוגה בשכבות שמנת ופירות
מגיש:
מקור: נסיון
שתף את המתכון