חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טורט עם פרות וקצפת + אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת טורט עם פרות וקצפת + אגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
6 חלבונים
1 כוס סוכר
6 חלמונים
2 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
1 כף תמצית וניל
1 קליפת לימון
קורט מלח
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 שמנת מתוקה
½ קופסת מישמש
דובדבנים מסוכרים
50 גרם אגוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד קבלת קצף קשה.
2, לבחוש את החלמונים, שמן, מיץ לימון, תמצית וניל קליפת לימון וקורט מלח.
3. לערבב את הקמח עם אבקת האפיה.
4. להוסיף את הקמח עם אבקת האפיה אל הבלילה (2)
5, להוסיף לבצק את קצף הביצים הקשה בצורת עיטוף לא לשבור את קושיות החלבונים.
לאפות בחום בינוני כ 60 – 50 דקות.
לקרר את העוגה, להוציא את פנים העוגה ( לצייר עגול קטן יותר מהעוגה ולחתוך אותו אבל לא עד לתחתית תיווצר צורה של כוס – קערה).
את פנים העוגה שמוציאים לפורר ולהוסיף מעט מיץ מישמש ולהוסיף לאט חתיכות מישמש ודובדבנים ( או כל פרי אהוב אחר)
להקציף את השמנת ולשים על העוגה בשכבות שמנת ופירות
מגיש: שפיר
מקור: נסיון
שתף את המתכון