חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארנבת ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היום ניתן להשיג בשר ארנבת בכל מיני רשתות שאינן כשרות.
ארנבת ברוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היום ניתן להשיג בשר ארנבת בכל מיני רשתות שאינן כשרות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ארנבת במשקל ½1 ק"ג מחולקת לשמונה
1 בצל קצוץ דק
2 כפות שמן צמחי
2 כפות חמאה ללא מלח
¼1 כוסות יין לבן יבש
¾1 כוסות ציר עוף
¼ כוס חרדל דיז'ון
1 כפית עמילן תירס
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מייבשים את חלקי הארנבת, ממליחים ומפלפלים. בסיר גדול, עבה ועמוק מחממים את השמן על אש בינונית. כאשר השמן חם משחימים את חלקי הארנבת מכל הכיוונים ומיד מוציאים אותם לקערה. באותו סיר ממיסים כף חמאה על אש בינונית ומטגנים בה את הבצל עד שהוא מתרכך. מוסיפים את היין ומרתיחים עד לצמצום של כמחצית מכמות הנוזלים. מחזירים לסיר את חלקי הארנבת ומוסיפים את ציר העוף. מבשלים עם מכסה כארבעים דקות.
מוציאים את חלקי הארנבת ומרתיחים את הרוטב עד שהוא מצטמצם לכשתי כוסות רוטב. בקערה קטנה מערבבים רבע כוס רוטב עם החרדל ומחזירים בחזרה לסיר. ממיסים את העמילן במעט מים קרים ומוסיפים לרוטב. מבשלים את הרוטב כשלוש דקות עד להסמכה. מוסיפים פנימה את החמאה הנותרת, הפטרוזיליה ומעט מלח ופלפל. מחזירים את חלקי הארנבת לסיר ומבשלים על אש נמוכה עד שהבשר מתחמם, תוך כדי שפיכת נוזלים עליו.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון