הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר טחון טרי
4 גבעולי בצל ירוק
1/2 כוס כוסברה קצוצה
8 שיני שום כתושות
1 כפית גרידת תפוז
1/4 כוס רוטב צדפות
2 כפות רוטב צ'ילי אסייתי
כפית אגוז מוסקט טחון
2 ביצים שלמות
1/2 כוס שמן
1/2 כוס קורנפלור
לרוטב:
1/2 כוס משחת קארי ירוקה (מתכון למעלה)
שתי כוסות חלב קוקוס
אופן ההכנה
1.מערבבים את כל החומרים פרט לשמן ולקורנפלור. יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקורנפלור.
2.מחממים את השמן במחבת ומקפיצים את הכדורים עד שצבעם הופך חום זהוב, כחמש דקות.
3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל חומרי הרוטב בסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את
הלהבה ומבשלים כחמש דקות. מכניסים פנימה את הבשר ומבשלים, על אש נמוכה,
כעשר דקות נוספות. מגישים עם אורז.
מגיש:
מקור: המטבח התאילנדי
שתף את המתכון