חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד אוורירית עם קרם וניל בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס על מתכון של פסקל פרץ-רובין בשינויים קלים.
עוגת שוקולד אוורירית עם קרם וניל בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבוסס על מתכון של פסקל פרץ-רובין בשינויים קלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
אינסטנט פודינג שוקולד
אינסטנט פודינג וניל
8 כפות סוכר
¾ כוס חלב
2 כפות חלב
100 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות ליקר קרם קסיס
30 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאה
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם 6 כפות סוכר ליצירת קצף נוקשה. מוסיפים את החלמונים ואינסטנט פודינג שוקולד וממשיכים לערבל עם המקצף לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. מעבירים את התערובת לתוך תבנית קפיצית בקוטר 28 ומכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך כחצי שעה. בודקים אם מוכן על ידי החדרת קיסם אל העוגה, אם יוצא יבש אז מוכן. מצננים.
מקציפים את השמנת המתוקה עם ¾ כוס חלב ואינסטנט פודינג וניל לקבלת קצף קשה ויציב ומכניסים למקרר למשך כחצי שעה. מורחים את הקרם על העוגה בשכבה נדיבה ומחזירים למקרר לחצי שעה נוספת.
בסיר קטן ממיסים את השוקולד המריר עם החמאה. מוסיפים 2 כפות סוכר, 2 כפות חלב ואת ליקר הקסיס. מבשלים על נמוכה כחמש דקות לקבלת נוזל מבריק וסמיך. שופכים את נוזל השוקולד על הקרם שעל העוגה ומורחים לשכבה אחידה. מגררים מעל את השוקולד הלבן ליצירת מעין שבבי שוקולד לבנים על השוקולד החום.
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון