הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג סינטה פרוסה לפרוסות דקיקות
2 כפות שמן זית
1 כף פלפל שחור גרוס טרי
½ כפית מלח
1 כף רוטב סויה
1 כפית חומץ בלסמי
3 כפות יין אדום יבש
אופן ההכנה
פורסים את פרוסות הסינטה על מגש גדול. ממליחים ומפלפלים אותו היטב. בכלי קטן מערבבים את החומץ, היין, השמן והסויה. שופכים את הנוזלים על פרוסות הסינטה ומניחים בצד למשך כרבע שעה עד חצי שעה.
במחבת גריל ללא שמן מניחים את פרוסות הסינטה לצלייה קצרה של דקה עד שתיים מכל צד.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון